Κλείστε Ραντεβού

ΤΜΗΜΑ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ - ΠΡΩΚΤΟΥ

Αυτά τα δυο όργανα είναι τα τελικά όργανα του πεπτικού μας συστήματος στα οποία ωριμάζουν και αποβάλλονται τα τελικά προϊόντα της τροφής και του μεταβολισμού μας. Η αλήθεια είναι πως συνήθως δεν τους δίνουμε την ανάλογη αξία εκτός και αν ασθενήσουν. Εάν αυτό συμβεί δεν ξέρουμε ποιας ειδικότητας ιατρός είναι ο αρμόδιος για να μας εξετάσει.

Π.χ: Η σπαστική κολίτιδα εκτός από γαστρεντερολόγο θα χρειαστεί και ψυχολόγο, σε αντίθεση με την ελκώδη κολίτιδα που θα χρειαστεί και χειρουργό, ενώ η εκκολποματίτιδα θα χρειαστεί και παθολόγο.

Στο Πολυιατρείο ΙΑ.ΣΥ το τμήμα παχέως εντέρου-πρωκτού είναι επανδρωμένο με παθολόγο, γαστρεντερολόγο, χειρουργό και επιπλέον υποβοηθείται από ψυχολόγο αλλά και από διαιτολόγο.

Συνήθως οι ασθενείς αντιμετωπίζονται σωστά από τον ιατρό τους αλλά κάποιες φορές όχι ολοκληρωμένα, γι΄ αυτό και το πρόβλημα τους δεν λύνεται ριζικά και απλώς μαθαίνουν να ζουν μαζί του.

Στο Πολυιατρείο ΙΑ.ΣΥ όλοι οι ιατροί αντιμετωπίζουμε συλλογικά τον ασθενή από πολλές οπτικές και στόχος μας είναι η εκρίζωση της ασθένειας και η αντιμετώπιση της σε έναν μόνο χώρο και χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή.